HGS Nereden Alınır ? - Ptt Hgs Öde

ptthgsode.blogspot.com

Hgs Ödeme Merkezi

HGS Borcunuzu rahatlıkla ödüyebilirsiniz.

23 Aralık 2016 Cuma

HGS Nereden Alınır ?

Posted by   on Pinterest

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kart veya etiketi nereden nasıl alınır? İlk çıktığında sadece PTT şubelerinden temin edilebilen HGS kart günümüzde giderek yaygınlaşan bir ağa sahip olmuştur. Kartlı Geçiş Sisteminin revize edilmesiyle hayatımıza giren HGS, hem işlevi hem de temin edilebilirliği açısından son derece önemli bir hizmet olarak görülüyor. Hızlı Geçiş sisteminin sunmuş olduğu avantajlar içerisinde hiç kuşkusuz en önemlisi birçok yerden temin edilebilmesidir. 

hgs-nereden


HGS Etiketi Nerelerden Alınır?
Hgs etiketi nereden alınır sorusunun cevabı bu yazımızda. HGS kart ile ilgili işlemler günümüzde giderek yaygınlaşan bir ağa sahip olmaya başlamıştır. Online olarak bakiye dolumu ve otomatik bakiye yükleme hizmetleri ile araç kullanıcıları nitelikli hizmetler almaya devam ediyor. HGS Kartlarını temin edebileceğiniz noktalar;
- Anlaşmalı Bankalar ( Garanti, Ziraat, Akbank, Türkiye İş Bankası, Finansbank... )
- PTT Şubeleri
- Anlaşmalı Akaryakıt İstasyonları ( Shell, BP, OPET... ) Şeklindedir.
HGS Etiketi Nasıl Alınır?
HGS Etiketini almak için yukarıda bulunan Banka veya PTT şubelerine giderek araç ruhsatı ve Türkiye Cumhuriyeti kimliğinizi vermeniz yeterli olacaktır. Aynı gün içerisinde HGS etiketiniz verilmekte ve aktif edilmektedir. Eğer kredi kartınıza hesap tanımlaması yaparsanız, sizin için çok daha kolay olacaktır. Zira geçiş aşamasında kartınızda bakiye olmaması durumunda otomatik bakiye yüklemesi yapılmaktadır. 

Hiç yorum yok:
Write yorum

Join Our Newsletter