HGS İletişim Bilgileri - Ptt Hgs Öde

ptthgsode.blogspot.com

Hgs Ödeme Merkezi

HGS Borcunuzu rahatlıkla ödüyebilirsiniz.

23 Aralık 2016 Cuma

HGS İletişim Bilgileri

Posted by   on Pinterest

HGS iletişim hattı telefon numaralarını kullanarak HGS sistemine yönelik olarak aklınıdaki her türlü soruya cevap bulabilirsiniz.

hgs-iletisim


 Hızlı Geçiş Sistemi, ulaştırma Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen ve dünyada ilk olarak uygulanan bir elektronik sistemdir. Bu sistem ilk olarak kullanılmaya başladığı için bazı alt yapı sorunları ile karşılaşılmış olsa da günümüze kadar sürekli revize edilerek araç sahiplerinin de önerilerine göre kusursuza yakın bir hale gelmiştir. Kartlı Geçiş Sisteminde araçlar köprü ve otoyollardan geçiş aşamasında kart okuma noktalarından kart okutarak geçmekte bu durum da büyük zaman kayıplarına sebep olabilmekteydi.
HGS pratik ve hızlı bir sistem olduğu için araçlar duraksamadan HGS noktalarından geçiş yapmaktadırlar. Hızlı Geçiş Sistemi ile bağlantılı olarak müşterilerin, talep, düşünce ve önerilerini göz önünde bulundurmak adına HGS iletişim hattı geliştirilmiştir. Ayrıca müşterlerin her türlü soru ve sorunları da öğrenilebilmektedir. HGS iletişim telefon numaralarından alanında uzman kişilerler iletişime geçerek bilgi alışverişinde kolaylıkla bulunabileceksiniz. HGS iletişim telefon numarası aşağıda belirtilmiştir 7 gün 24 saat telefonlarda ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:
Write yorum

Join Our Newsletter