Hgs Sorgulama - Ptt Hgs Öde

ptthgsode.blogspot.com

Hgs Ödeme Merkezi

HGS Borcunuzu rahatlıkla ödüyebilirsiniz.

20 Aralık 2016 Salı

Hgs Sorgulama

Posted by   on Pinterest

HGS Kaçak Geçiş Sorgulama

HGS kaçak geçiş sorgulama işlemi yaparak HGS kart bakiyesinin yetersiz olduğu durumlarda geçiş yaşanması durumunda araca kesilen cezalar hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Hızlı geçiş sistemi normal koşullar altında karta ve araç plakasına tanımlı bir hizmettir. Bu hizmetten etkin bir şekilde yararlanabilmek için bakiyenin yeterli olması ve HGS etiketinin araca uygun konumda entegre edilmesi gerekmektedir. HGS kaçak geçiş ile ilgili veriler incelendiği zaman bunun çok büyük bir bölümünün bakiye yetersizliğündan kaynaklandığı görülmektedir. çok küçük bir kısmı ise aracın HGS etiketinin olmamasından kaynaklanmaktadır. 
ptt-hgs-kacak-gecis-sorgulama


Aracınızda HGS kart olmaması ve HGS gişelerinden geçmeniz durumunda 10 kat cezai işlem uygulaması yapılmaktadır. 15 günlük meyil süresi içerisinde cezanın yatırılması durumunda %25 indirimli ödeme söz konusu olabilmektedir. Eğer aracınızda halen HGS kartınız yok ise muhakkak en yakım PTT ve anlaşmalı bankalara giderek bu kartları temin edebilirsiniz. 
HGS Kaçak Geçiş Yaptığınızı Nasıl Öğrenebilirsiniz?
HGS kaçak geçiş yapıldığını öğrenebilmeniz için araç plaka bilgisi ile trafik cezası sorgulama işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. HGS ceza sorgulama ekranı ile bağlantılı olarak kullanılmakta olan bu sistem ile HGS kural ihlaline bağlı olarak cezai işlem uygulaması ekrana yansıtılmaktadır. Aracın bakiye yetersizliğinden ötürü ceza yeme ihtimalinin en yüksek seviyelerde olmasından ötürü HGS kartlarınızdaki bakiyenin mümküm mertebe yüksek seviyelerde olmasına özen gösteriniz. 
Önemli Not: HGS sisteminin belli aralıklarla yüklenmesi ve bilgilerin sisteme genç yansıtılması dolayısıyla Son 2-3 gün içerisinde yapmış olduğunuz geçiş ihlaline yönelik bilgileri sorgulama sayfasında göremeyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Join Our Newsletter